<h2>Lorem ipsum dolor sit amet</h2><p>Munere evertitur consectetuer pri te, id pri nullam libris honestatis. Ei ius nulla consetetur. Eos idque option commune ne, ignota nostro et ius. Est agam legere inimicus cu, lorem persecuti mel eu. Viderer salutandi ullamcorper te per.</p><div class='bgslideshowmore'><a href='#' >Περισσότερα...</a></div> <h2>TOSCA</h2><p>Ut sale percipit vis, eu has aeque altera, cetero mediocrem euripidis ea mei. Alii fierent detracto id sed. Mei ea indoctum petentium percipitur, quidam atomorum instructior eam no. Mel simul suscipiantur ei, eu has tota omnesque, ex iracundia aliquando </p><div class='bgslideshowmore'><a href='#' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Don Giovani</h2><p>Ad augue nostrum omittantur mei, debitis democritum vituperata at pri. Ius nobis appetere mediocrem in, ne duo quot eloquentiam. Te has omnium veritus. Cum at quidam mollis rationibus.</p><div class='bgslideshowmore'><a href='#' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Don Giovani

Ο πιστός υπηρέτης του Ντον Τζοβάννι, Λεπορέλο, περίμενε τον κύριό του έξω από το σπίτι του Διοικητή, που είναι ο πατέρας της ωραιότατης Ντόνας Άννας. Με το άκουσμα άγριων κραυγών ο Λεπορέλο κρύβεται και παρακολουθεί τον Ντον Τζοβάννι που κυνηγά τη Ντόνα Άννα. Ο Διοικητής ορμά τότε έξω και προκαλεί τον Ντον Τζοβάννι σε μονομαχία, που καταλήγει στον θάνατο του Διοικητή - πατέρα της Άννας.

Ο Ντον Τζοβάννι και ο Λεπορέλο το σκάνε, ενώ η απαρηγόρητη Ντόνα Άννα και ο αγαπημένος της Ντον Οτάβιο ορκίζονται να εκδικηθούν τον άγνωστο δολοφόνο. Στο μεταξύ, και ενώ ο Ντον Τοβάννι με τον Λεπορέλο έχουν εξαφανιστεί, οι δύο ερωτευμένοι συναντούν μία γυναίκα να κλαίει: τη Ντόνα Ελβίρα. Το περίεργο είναι ότι η γυναίκα αυτή εγκαταλείφθηκε από τον Ντον Τζοβάννι ακριβώς την ώρα που την απήγαγε. Ο Ντον Τζοβάννι είχε βάλει τον Λεπορέλο να την απασχολήσει και το έσκασε. Όταν λοιπόν η Ντόνα Ελβίρα ανακάλυψε την απάτη ορκίστηκε κι αυτή να εκδικηθεί τον Ντον Τζοβάννι.

Ο Τζοβάννι φτάνει στο χωριό όπου βρίσκεται ο πύργος του. Εκεί ο κόσμος γιορτάζει τον επικείμενο γάμο της Ζερλίνα και του Μασέτο. Ο Ντον Τζοβάννι περιποιείται τη Ζερλίνα και τους προσκαλεί όλους στον πύργο του. Φτάνει όμως εγκαίρως η Ελβίρα και πληροφορεί τη Ζερλίνα για το ποιόν του Τζοβάννι.

Ανάμεσα στο συγκεντρωμένο πλήθος βρίσκεται η Ντόνα Άννα και ο Ντον Οτάβιο. Μόλις η Ντόνα Άννα άκούει τη φωνή του Τζοβάννι αμέσως τον αναγνωρίζει ως φονιά του πατέρα της. Μαζί με τον αγαπημένο της λοιπόν ανανεώνουν τον όρκο της εκδικήσεώς τους.

Αργότερα στο μέγαρο του Τζοβάννι γίνεται μεγάλη γιορτή. Στον μεγάλο κήπο φτάνουν τρεις μασκοφορεμένοι και ο Λεπορέλο τούς προσκαλεί στη γιορτή. Τα τρία αυτά πρόσωπα είναι η Ντόνα Άννα, ο Ντον Οτάβιο και η Ντόνα Ελβίρα. Απομονώνουν και οι τρεις τον Τζοβάννι με σκοπό να τον σκοτώσουν, μα εκείνος προφταίνει και φεύγει από μία μυστική έξοδο.